HTML

A napfény íze

A blogom az én múltamról, jelenemről, és remélhetőleg jövőmről szól, az engem érdeklő témákról, az éppen aktuális érzéseimről, közéletről, a világról, és még sok minden másról.....

Friss topikok

Linkblog

Nem is lenne itt semmi baj......

Petykamester 2010.05.03. 22:11

Ma reggel értem haza tőle......szombat estétől voltam nála. Nagyon kellett már, mert sajnos lassan egy hónapja, hogy nem láttam. Én elég nehezen viselem a fizikai kontaktus hiányát, éshát sajnos ebből kijutott az utóbbi időben bőven. Hol nekem volt zh időszakom, hogy neki kellett az érettségijére tanulni.

Apropó ma el is kezdte, úgy szurkoltam neki egész nap, látszott hogy elszánt, és azért küzdött az irodalom feladatsorral is, hogy együtt legyünk, és fent tanuljon ő is pesten.

Szal egy hónap után találkoztunk. Az eleje kicsit fura volt, de gyorsan előjöttek a régi közös kis hülyülések, meg beidegződések. Nagyon hiányzott már.  Hülye természet vagyok, mert sokszor volt, hogy a hiányából adódóan már fűt-fát kombináltam, ő meg szegény nem győzött leállítani ebben az inséges egy hónapban. Párszor elkapott a "nem bírom tovább" érzés is a végefelé.

De ez a mostani hétvége mindenért kárpótolt. minden percben együtt voltunk. Bementünk Pécsre, meghívott szoliba, majd beugrottunk a plázába valami virágot venni anyukáinknak:) Fura az élet amúgy, alig mentem pár métert, hirtelen megakadt a szemem egy ismerős arcon. Végülis tök logikus, hogy vagy 200km-re az én kis ismerős territóriumomtól ismerősbe botlok......:) Dehát nem olyan nagy a világ, mint gondoljuk róla....És igen, történetesen azt a srácot pillantottam meg, akiről egyik előző bejegyzésem szólt. Kicsit meglepett ugyan, odamentem hozzá, váltottunk pár szót, aztán körülbelül ennyi is volt. Majd természetesen, mint a filmekben, odajött hozzám a pasim, aki akkor épp egy boltban nézelődött, hogy ki volt ez a srác:) Én persze elmondtam neki, hogy ki volt:) Jó fej volt a pasim, nem csinált belőle ügyet, meg már nem is lenne miből. Inkább hazamentünk, és élveztük tovább ezt a másfél napot, amit közösen tölthettünk. Segítettem neki tanulni, mutattam pár matek feladatot, hisz kedden már itt a matek érettségije is, éshát ugye jobb később mint soha:)

Olyan jó volt minden, és végig az járt a fejemben, hogy semmi baj nem lenne ezzel az egésszel, nincs is, és az a kevés ami meg van, az meg csak a távolság miatt van, meg hogy nem láthatjuk egymást túl sűrűn, és hogy az ágyában a bal oldal túl sokszor üres, ami az én helyem.....

Címkék: szerelem meleg boldogság szeretet pest tapasztalat 2010 megismerés

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://petykamester.blog.hu/api/trackback/id/tr621972374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maxen1 · http://maxen.blog.hu 2010.05.04. 20:03:59

Nem kell aggódnod, a vidéki srácokban meg lehet bízni :)

Petykamester · http://petykamester.blog.hu 2010.05.04. 23:53:59

@Maxen1: jaja, tanúsíthatom, hogy meg lehet bennük:) Tényleg sokkal jobbak mint a pestiek, dehát abból is van kivétel, pl szerénységem:)
Am láttad őt mikor összefutottunk, nem?:)

Maxen1 · http://maxen.blog.hu 2010.05.05. 20:21:40

@Petykamester: igen, láttam :)
magasabb nálad :P

Petykamester · http://petykamester.blog.hu 2010.05.05. 20:35:06

@Maxen1: jah, hát igen, az én 180cm-nél nem nehezebb, am furi, mert én arra emlékeztem hogy te is magasabb vagy, aztán meg láttam hogy nem:) ezek szerint ez az átlag, ez a 180, a pasim meg 187, hát ez van:)
Gondolom a te pasid magasabb nálad, nem?

Maxen1 · http://maxen.blog.hu 2010.05.08. 22:49:25

igen, magasabb, alacsony pasival nem kezdenék, nekem az illúzióromboló :P

Petykamester · http://petykamester.blog.hu 2010.05.09. 12:41:06

@Maxen1: jó, mondjuk alapból nekem is az jön be, értelem szerűen fordítva, ha a pasim alacsonyab mint én, dehát látod hogy vannak néha kivételek :P
süti beállítások módosítása